30 Aralık 2010 Perşembe

..bu gece yaptığım tek şey kağıtları buruşturup atmak oldu!! oysa ki benimde söyleceklerim var!!

7 yorum:

  1. çok anlamlı...

    YanıtlaSil
  2. Demek ki henüz söyleyeceklerine hazır değilsiniz. Olgnlaştıkça düşünceleriniz kağıtlar bu sefer seni buruştrabilir. Yazdıkça yazarsınız. Bitmeyen bir hikaye gibi..

    YanıtlaSil
  3. ..umarım bayım, silkelenip kendimi toplamam lazım artık ne resim yapabiliyorum ne de kelimelere şekil verebiliyorum. sanırım sadece uyuyorum...

    YanıtlaSil
  4. Öz'üm teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  5. Kendine küçük bir ağız mızıkası al. Sevindiğinde onunla neşelen. Üzüldüğünde onunla hüzünlen. Her iki halde eğer mızıkanın armonisine kaptırırsan kendini, herşey kendiliğinden istediğin şekle bürünecektir. Yeter ki gelecek için ümit var olalım.

    YanıtlaSil
  6. mızıka.. bir mızıkam olmasını ve onu çalabilmeyi isterdim..

    mızıkadan konu açılmışken.. tuncay korkmazın mızıkçı melodiler albümünü dinlemenizi tavsiye ederim. Emininm mızıka eşliğinde "hey onbeşli" türküsü hoşunuza gidecektir..
    menekşenin aşkı ve çemberimde gül oyada tavsiyemdir..

    http://www.ttnetmuzik.com.tr/album/Mizikci_Melodiler/27293

    YanıtlaSil
  7. Teşekkür ederim. Hemen bakacağım. Benim bir mızıkam var. Ayrıca çantamda bir yedeğini de bulunduruyorum. Nerede bir ağlayan sümüklü çocuk görsem, hemen onun yanına yaklaşırım. Ona mızıka çalarım. Sonra da yüzündeki tebessümü paylaşırım onunla. Sonra da çaldığım mızıkayı ona armağan ederim. Tebessüm ettiği için. Bu sefer tekrar biraz önce ağleyan sümüklü çocuğun kuimyasının değiştiğini görürüm. Hayran hayran bakışları izinde ondan ayrılırım. sonra da içime sonsuz bir hüzür ve be benim de tarif edemediğim bir mutlulukla kendi kendime gülümserim.

    YanıtlaSil