18 Şubat 2012 Cumartesi

Baba ben büyüdüm!

...evin küçüğü olmak çok zor arkadaş.

 Anne ve baba oturuyorlar ve çocuk yapma kararı alıyorlar sonrasında evet dünyaya el bebek gül bebek sevebilecekleri bir yavru  getirmiş oluyorlar ama zamanla ayak işlerini yaptırcak birisinede ihtiyaç duyuyorlar. Bir tane yavruları var fakat o ilk gözağrıları iş güç yaptıramazlar, kıyamazlar çünkü.. Anne ve baba tekrardan oturuyorlar ve düşünüyorlar getir götür, almalı taşımalı işleri yaptırabileceğimiz bir yavru daha mı dünyaya getirsek diyorlar. evet  bir yavru daha dünyaya getiriyorlar ve küçüklükten eğitmeye başlıyorlar.
 Küçük ekmek al gel, küçük gazete al gel, küçük su getir, küçük onu getir, bunu getir. küçük geh geh kızım geh... Otur kızım!!

... işin kötü yanı ilk evlatta anne babadan görerek birşeyler istemeye başlar evin büyükleri fazlasıyla küçüğe yüklenmektedir.

küçük ne yapmalı!!!

Hayır, Halil Sezai dinlemiyorum.. Bunu yazarken dinmeyi çok istedim ama kendimi tuttum, büyüdüm çünkü  evet evde hala küçüğüm ama büyüdüm yahuuu! Kendimi tutabilirim...

-Baba ben büyüdüm!
-Biliyorum kızım hohoho onun için ağır paketler sende ya!!!
 Funda Karatas

2 yorum:

  1. haha sevdim bunu. iyi tespit aynen öyle..
    Bu arada babanın "hohoho" diye gülmesi kafamda onu bir noel baba olarak canlandırdı:)

    YanıtlaSil
  2. gözler kısılmış bir şekilde hoholuyor ee birde noel baba göbeği kıvamında bir göbeğede sahip olduğundan çok rahat bir şekilde gözünde noel baba olarak canlandırabilirsin :)

    YanıtlaSil