1 Mayıs 2011 Pazar

.. basamak

..basamak
Hedefleriniz vardır!! Ulaşmak istediğiniz noktalar belkide kişiler.. Onlara ulaşmak için basamaklar oluşturursunuz bir adım daha yükselebilmek bir adım daha yakın olabilmek için. Bunun için de hep birilerinin omuzlarına basarsınız  ama o an için sadece odaklandığınız şey ulaşmakta olduğunuz hedeftir! Var gücünüzle omuzlarına yüklendiğiniz kişinin ne hissettiğinin nasıl bir ağırlık taşıdığının önemi yoktur.!!

.. hedefe ulaşmanın birçok yolu vardır.. birşeylere ulaşmak için basamaklarınız başkalarının omuzlarına binmek olmasın.. farklı yollarla oluşturun basamaklarınızı..
Funda Karataş
30.04.2011

2 yorum:

  1. Bir rüya gördüm bir hafta önce.. Blogtan bir öğrencimdi kendisi.. Bir sahil kasabasında idik. Burun direklerim deniz ve iyot kokundan sızlar gibiydi. Berrak bir gece sahilde ve kumsalda birlikte yürüyoruz. Deniş hafif dalgali ve bir meltem yüzümüüz okşuyordu. çıplak ayaklarla yürürken denizin sakin olduğu bir koya kadar geldik. Mehtap suya vurmuş, yıldızlar pırıl pırıl parlıyordu. Herbiri binlerçe kez bize göçz gırpıyordu. Öğrencim, arkadaşım ve dostum bırakın mehtabı, böeni bile bu havanın etkisinden unutmuş gibiydi. Yıldızlara elini uzatarak zıp zıp zıplıyordu. Amama onlar bir el uzatacak kadar yakın görünseler bile, onları yakalamak mümkün değildi. Arkadaşımı kucakladığım gibi yükseğe kaldırdım. Göz kırparak parlaşan bır yılrdızı eliyle yakalayana kadar onu kucağımda tuttum. Çocuk gibi masum., kuş gibi hafiti. O yıldızı yakalar yakalamaz bu hisler içinde sanki tetten düşmüş gibi oldum. Evet rüyadan uyanmıştım.

    Non: Bu rüyayı hatırlatan yazını okuduğumda yüzümde bir tebessüm oluştu. Tebessüm gönül hoşluğudur çünkü.. Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. ben teşekkür ederim rüyanızı blogumda paylaştığınız için. tebessümlerimiz eksik olmasın...

    YanıtlaSil